Omix Kompas

Wij kennen Omix vanuit de onderwijssector als partij die opleidingen ondersteunt bij het organiseren van het onderwijs. Omix gaf ons aan dat zij behoefte hebben aan een eenvoudige tool om snel inzicht te krijgen in het rooster. We hebben in een korte periode een Proof of Concept ontwikkeld voor  een van hun klantprojecten.

Inmiddels is deze Proof of Concept uitgegroeid tot Omix Kompas. Een eenvoudig te gebruiken applicatie welke aan alle roosterpakketten koppelt, de data analyseert en presenteert in heldere rapportages.

Your Next Concepts is in dit traject verantwoordelijk voor alle IT-vraagstukken. Dit zijn de koppelingen met roosterpakketten, de data-analyse en de visualisaties. Dit gaat verder dan puur de techniek. Samen met Omix denken wij actief mee over mogelijke vervolgstappen en hoe de resultaten het beste over te brengen zijn naar hun klanten.

Met Omix Kompas heeft Omix een tool in handen die hen enerzijds een kick start geeft bij nieuwe projecten en anderzijds een uitbreidbare analysetool om nog meer data gedreven te gaan werken.

Rudi ter Riet – eigenaar van Omix: “samen met het enthousiaste-, analytische- en flexibele team van Your Next Concepts is een belangrijk klant vraagstuk – om snel en visueel inzicht te krijgen in de kwaliteit van het rooster – van concept omgebouwd tot een bruikbaar systeem voor alle onderwijsorganisaties.”

Meer over Omix Kompas op de website van Omix.