Over ons

Waar wij voor staan

Bij Your Next Concepts streven wij ernaar dat onderwijsinstellingen en onderwijs kunnen geven zoals zij dat willen zonder dat zij beperkt worden door kaders van de IT-infrastructuur.

We starten pas met een project nadat we hebben afgestemd dat onze oplossing naadloos aansluit bij de wensen van de onderwijsinstelling. Deze keuze baseren we op de functionaliteiten van ons product maar ook op basis van de bestaande IT-infrastructuur, toekomstvisie, organisatiestructuur en het beleid van de onderwijsinstelling.

Tijdens de implementatie en het inzetten van onze producten blijven actief betrokken en denken we mee met de onderwijsinstelling. Binnen Your Next Concepts is er een brede kennis van zowel onderwijs(processen) als IT(-architectuur). Wij leggen steeds de brug tussen de behoeften van studenten, docenten en functioneel beheer en de centraal opgemaakte processen door de onderwijsinstelling

We blijven in gesprek met onze klanten over de stand van zaken. Tijdens gesprekken worden ook de wensen voor doorontwikkeling vanuit de klant besproken. Daarnaast blijven wij zelf continu onze software en producten doorontwikkelen. Op onze roadmap houden we rekening met de markt en sturen we deze flexibel bij aan de hand van de behoeften van onze klanten. Op die manier blijven onze producten passend bij de huidige en toekomstige onderwijsvisie.

 

Achtergrond Your Next Concepts

Your Next Concepts is begonnen vanuit de gedachte dat er meer gedaan kan worden met data in het onderwijs. Dit zaadje is gepland in 2014 toen Peter, Casper en Gijs een pitchwedstrijd wonnen met het idee ‘’Your Next Course’’ waarbij zij een product hadden ontwikkeld waarmee studenten hun vakken konden kiezen.

Om data te kunnen gebruiken dient dit eerst verzameld te worden. Hiervoor is Academy Attendance gestart met het registreren van aanwezigheid binnen het hoger onderwijs. Dit is geëvolueerd naar een systeem wat de operationele processen van het onderwijs stroomlijnt.

Sindsdien heeft Your Next Concepts diverse projecten uitgevoerd die zich richten op het stroomlijnen van onderwijsprocessen (en verzamelen van gegevens hierbij). In 2019 heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van SQill om de onderwijsdata vast te leggen. Hierbij vanuit de gedachte dat er meer centraal overzicht komt (datagebruik) en dat wij het proces ondersteunen.

Vanaf 2020 richt YNC zich meer en meer op flexibel onderwijs mogelijk maken en de opleidingen hier met slimme en innovatieve (web)applicaties bij helpen.

 

Ons team


Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!