Over ons

Wie zijn wij?

Your Next Concepts is een jong, groeiend en innovatief bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken door middel van slimme en innovatieve (web) applicaties, met een focus op het onderwijs.

Daarbij zijn wij met onze achtergrond in data science en engineering zeer ervaren op het gebied van data verzamelen en omzetten naar waardevolle informatie. In onze slimme applicaties ondersteunen we de processen met data, waardoor u nog beter en onderbouwd beslissingen kunt nemen.

Bij alle oplossingen denken wij actief mee over het concept en het business-vraagstuk. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing voor uw probleem. Nieuwsgierig naar onze werkwijze of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onze geschiedenis

Your Next Concepts is ontstaan in 2014, toen Peter, Casper en Gijs naast hun studie de studentenpitch competitie wonnen met het idee Your Next Course; wat door de voormalig rector magnificus van de Universiteit Utrecht werd omschreven als de “Bol.com van de vakken”.

Vanuit het idee om de data beter en breder in te (kunnen) zetten met steeds innovatieve applicaties en toepassingen, ontstond Your Next Concepts. In de zomer van 2015 kwam een opleiding in het hoger onderwijs met de vraag of het mogelijk was real time te kunnen zien welke lessen bezig waren en hoeveel studenten er aanwezig waren. Hieruit is Academy Attendance ontstaan. Inmiddels bewijst dit Academy Attendance bij meer dan 20 opleidingen haar waarde.

In de loop van de jaren hebben wij de nodige projecten gedaan die zich richten op het:

  • Verzamelen en automatisch verwerken van data
  • Vraagstukken rondom data-integratie
  • Data analyse en visualisatie

Wil je meer weten? Kom gerust langs voor een kop koffie!

Waarom kies je voor Your Next Concepts

Your Next Concepts denkt vanuit de klant

Toekomstbestendige oplossing

Bij het bedenken en realiseren van de oplossingen denken wij niet alleen wat nu de beste oplossing is, maar dat dit overmorgen ook nog het geval is. Hiermee garanderen wij dat er een oplossing staat die nu goed werkt, maar zich ook goed kan doorontwikkelen.

Business gedreven

Als Scale-up weten wij als geen ander dat een product moet aansluiten bij de eindgebruiker. Bij alles wat wij doen houden wij dit in het achterhoofd en valideren wij met de opdrachtgever of het aansluit bij de eindgebruiker.

Technisch geniaal

Het Team van Your Next Concepts bestaat uit zeer ervaren ontwikkelaars, die voor elk probleem de juiste oplossing en techniek kennen. Of dit nu gaat om een geavanceerde webapplicatie, native applicatie of beacon-technologie.

Intergratie met externe systemen

Binnen Your Next Concepts hebben wij een hekel aan zaken dubbel doen, helemaal  als het om administratie gaat. Om dit te voorkomen gaan wij altijd een stap verder als het gaat om integraties met andere software.

Ons Team


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op!